Logo
Одштампајте ову страницу

„Food Talk“ на Рибарском острву

Оцените овај чланак
(3 гласова)

kravicamoja454НОВИ САД - Легендарни ТВ-водитељ Оливер Млакар био је заједно са својим колегом из емисије "Мале тајне великих мајстора кухиње" Стевом Карапанџом, звезда прве „Food Talk“ конференције одржане у јуну 2013. на Салашу 137.


На овогодишњој конференцији која ће се 3. јуна одржати на Рибарском острву у Новом Саду Оливер Млакар ће бити у улози водитеља. "Моја кравица Food Talk 2016" ће отворити Кристин Моро, амбасадорка Републике Француске и Горан Сечујски, секретар за привреду Града Новог Сада, најавила је Колор Прес Група.


Ове године разговараће се о револуцији на глобалној кулинарској сцени; о томе ко је нова публика у нашим ресторанима, о органској производњи и ГМО-у; иновацијама у посластичарству а упознаћемо и нове звезде на винарском небу региона.


Међу учесницима овогодишње конференције налазе се између осталих: Тамара Огњевић, Ницхим Изазван, Душка Јованић, Филип Ћирић, Данијел Колетић, Радован Јокић, Томислав Ивановић, Маја Мачковић, Јелена Бачић Алимпић, Марина Косановић, Наташа Илић и бројни други.


За забаву на крају напорног дана задужен је бенд "Апсолутно романтично".

 

Детаљни програм конференције можете погледати ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 02 јун 2016 23:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015