Logo
Одштампајте ову страницу

Отворена изложба фотографија “Млади у бојама Србије”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

izlozbeer34

РУМА - Хуманитарна изложба фотографија „Млади у бојама Србије“ отворена је у централном холу Културног Центра Рума. 


Млади у бојама Србије је друга самостална изложба фотографија ауторке Вере Димов, која представља наставак истоименог пројекта чији је циљ подизање свести о значају српске заставе као националног, културног и естетског симбола, најавио је „Тим Млади у бојама Србије“.


Сарадници на пројекту били су и музичар Никола Демоња, модел Немања Љубинковић, Николина Беке, будућа студенткиња медицине и Катарина Срећковић, фитнесс инструкторка. Читав пројекат „Млади у бојама Србије“ је хуманитарног карактера, а сви посетиоци су током изложбе имали прилику да оставе добротворни прилог за „Дневни боравак за децу и младе са сметњама у развоју“ у Руми.

 

zenske

 

Осим у фотографијама, бројни посетиоци уживали су и у наступу бенда Freddy Krueger.


Изложбом је означен је почетак другог циклуса овог хуманитарног пројекта, а у наредном периоду планиране су и нове активности и сарадња са другим познатим личностима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 29 мај 2016 22:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015