Logo
Одштампајте ову страницу

Нови сингл популарног београдског бенда

Оцените овај чланак
(2 гласова)

artallili

 

 

 

Београдски састав Артан Лили представио је свој нови сингл и спот под називом “На води” .


Разиграни и пуни енергије, овај београдски састав наставља објављивање другог по реду албума који носи назив “New Deal”.

Иначе, режију спота “На води” заједно потписују Миодраг Цицовић (Straight Mickey & The Boyz), Романа и Бојан Слачала. Песма је урађена у аудио продукцији Горана Цревара из студија “Дигимедиа”.


Популарна четворка изабрала је за снимање видео спота различите локације у Београду, Бања Луци и Дохи.

 

“Удруженим снагама смо поново дошли до нове културне победе за нас и наш град”, изјавио је фронтмен бенда Бојан Слачала, и истакао: ”Хвала свима на исказаном ентузијазму без ког наравно не би било ничега”.

 

Љубитељи овог бенда ће бити у прилици да чују песме са новог албума, укључујући и песму “На води” 22. јуна, када Артан Лили наступа у оквиру фестивала “Белграде Цаллинг”.

 

Песму можете послушати ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Најновије од Александра Гавриловић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015