Logo
Одштампајте ову страницу

Два нова конкурса за новинаре

Оцените овај чланак
(1 Глас)

unsssssБЕОГРАД - Ове године се по трећи пут расписује конкурс за стипендије Jiří Dienstbier Journalism Fellowship, намењен новинарима из земаља западног Балкана, најавило је Удружење новинара Србије.


Термин за предају захтева је 6. јун 2016, а кандидати ће о резултатима конкурса бити обавештени до 8. јула 2016.


Покретање овог пројекта иницирали су Министарство спољних послова Републике Чешке и Радио Слободна Европа, инспирисани доприносом Jiří Dienstbiera пољу новинарства, спољне политике и људских права. Сврха стипендије је да инспирише младе новинаре из региона западног Балкана како би унапредили своју професију подршком медијском плурализму и независности.


Информације о програму и апликациони формулар доступни су на интернет страници РСЕ.


Конкурс за доделу награде "Медијакулт" 2015.

 

Завод за културу Војводине упућује јавни позив за учешће на конкурсу за Пројекат „Медијско моделовање културног идентитета Војводине”.


Завод за културу Војводине реализује, ове године четврти пут по реду пројекат „Медијско моделовање културног идентитета Војводине” који има за циљ да афирмише и подржи креативно ТВ стваралаштво у области културе, унапреди сарадњу Завода с медијским кућама у Војводини и допринесе унапређењу интеркултуралне комуникације у Војводини. У оквиру тог пројекта Завод расписује конкурс за избор најбоље ТВ емисије с темом из културе, односно за доделу награде „Медијакулт”. Награда је установљена пре 3 године као јавно признање аутору најбоље ТВ емисије у оквиру теме „Интеркултурална комуниокација у Војводини”.


Истовремено молимо да својим информативним емисијама информишете јавност о овом конкурсу.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 02 јун 2016 14:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015