Logo
Одштампајте ову страницу

Отворен „Скадарлијски кинематограф“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sinemaskadarlijaБЕОГРАД - У Скадарлији је одржана промоција новог туристичког програма у Београду, отвореног биоскопа под називом „Скадарлијски кинематограф“.

 

У присуству званица, догађај је отворио директор Туристичке организације Београда, Миодраг Поповић, истакавши идеју и концепт „Скадарлијског кинематографа“. Гостима се потом обратила глумица Лена Богдановић подсећањем на филм „Доктор Реј и ђаволи“ Динка Туцаковића, који је одмах затим и приказан гледаоцима.

 

Следећа пројекција је заказана за суботу, 2. јул, када ће публика имати прилику да погледа филм „Живот је чудо“ Емира Кустурице. Све пројекције су бесплатне, и почињу у 21 час.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 29 јун 2016 23:52
Гордана Дивнић

Гордана Дивнић је 29 година радила као новинар Тањуга, а највећи део тог времена пратила је догађаје у привреди, како у земљи тако и у свету. Последњих неколико месеци провела је у Деску, где је пратила разноврсне догађаје из света.
Све време је желела да оно што пише допринесе бар мало развоју њене земље и бољем животу људи. Сада се волонтерски придружила порталу „Добре вести“, како би заједно са својим колегама, пишући о добрим стварима стварала позитивну енергију и враћала људима наду и веру у боље сутра.
Гордана је завршила Факултет политичких наука, а пре тога и Земунску гимназију, где је за школске новине и написала први текст о такмичењу једрилица на Дунаву. То су ипак била нека срећнија времена.

Најновије од Гордана Дивнић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015