Logo
Одштампајте ову страницу

„Наша кућа“ и „Партибајк“ организовали дружење на Ушћу

Оцените овај чланак
(5 гласова)

m111111111111111111БЕОГРАД - Удружење за подршку особама ометеним у развоју „Наша кућа“ организовало је предивно дружење са пријатељима и сарадницима на Ушћу у чему им је помогла и фирма „Партибајк“.

 

Председница удружења Аница Спасов истакла је за Кућу добрих вести да у оквиру тог удружења функционише Кућа на точковима која припрема и доставља топле оброке фирмама и појединцима, али и старијим и социјално угроженим суграђанима.

 

m333333333333333333

 

Пружају се квалитетне и по повољним ценама кетеринг услуге за посебне догађаје.

 

Корисници, како је навела Спасова, израђују Чоко-шљиву, а у припреми су и новитети из Слатке линије, а треба истаћи и да се све пакује у еколошку амбалажу – картонске кутије и кесе од рециклираног папира.

 

Поред тога, цеди се свеже воће и праве сокови који се достављају на захтев.

m222222222222222

 

Све то је представљено и дегустирано током лепог дружења, а Милош, један од корисника Удружења, изразио је задовољство целокупном акцијом и није крио осмех.

 

Спасова је рекла и да се из познанства са власником „Партибајка“ изродила лепа сарадња, јер је та фирма омогућила да се током дружења специјално конструисан бицикл за 12 особа на коме су присутни имали прилику да се провозају.

 

Извор: Кућа Добрих Вести

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 04 јул 2016 16:24
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Најновије од Вукица Сотировић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015