Logo
Одштампајте ову страницу

Летња уметничка школа „Преко сваке границе“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

letnjskolaБЕОГРАД - Универзитет уметности у Београду у јулу месецу традиционално организује Летњу школу са циљем да истражи и промовише културно благо нашег града и земље.


Ове године, после обилажења разних крајева Србије, Летња школа ће бити одржана у Београду, у непосредној близини Ректората, на простору Косанчићевог венца, савске падине и приобаља, најавила је Туристичка организација Београда.


Под називом Преко сваке границе, Школа ће се одржати у периоду од 15. до 22. јула 2016. године и окупиће студенте уметности сва четири факултета нашег универзитета, као и студената из иностранства.


Школа обухвата музичке, драмске и радионице визуелних уметности, као и богат пратећи програм.


Пријаве су на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. више информација о Летњој школи и програму се може наћи овде: www.arts.bg.ac.rs.

Учешће на Летњој уметничкој школи је бесплатно.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 12 јул 2016 14:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015