Logo
Одштампајте ову страницу

Петровдан у порти Топчидерске цркве

Оцените овај чланак
(4 гласова)

PhotoooooБЕОГРАД - У порти цркве Светих Апостола Петра и Павла у Топчидеру обележен је Петровдан на прелеп начин и уз мноштво присутних.

 

Присутни су, уз освежење, могли да уживају на добротворном концерту поводом завршетка реконструкције конака Цркве у Топчидеру, једне од најстаријих зграда у Београду из 1833. године.


Након говора добродошлице старешине Храма Владимира Марковића, наступио је уз гитару Небојша Мастиловић, а затим састав „Цијук“. Потом је пред присутне изашла чувена певачица и композиторка Лена Ковачевић која се најпре захвалила старешини Храма на уприличеном догађају, а онда је наставила са обрадама Бајагиних песама, као омаж Бајаги.


Песме су се низале на опште задовољство публике, а на крају су наступили легендарни Партибрејкерси и Цане који је прво свима пожелео срећну Славу, а онда почео да пева.


Петровдан је тако у порти Топчидерске цркве обележен на врло леп начин.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 15 јул 2016 21:41
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Најновије од Вукица Сотировић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015