Кућа Добрих Вести

Login

Почело “Лето на Гардошу 2016“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

PLAKAT6666БЕОГРАД - Културна манифестација „Лето на Гардошу 2016.“ почела је на Летњој сцени на Гардошу.

 

Под покровитељством општине Земун, у организацији Туристичког центра Земун, ”Лето на Гардошу” и ове године пружа квалитетан и разноврстан уметнички програм, који траје до 29. августа.


Недеља и понедељак су резервисани за дечје представе.

Цена улазнице је 100 динара, и то само за пратиоца.


Програми театрa на отвореном гледаоцима петком и суботом нуде све позоришне форме, од кабареа и монодраме до комедије, док су за музичке спектакле задужени “Гарави сокак“, „Земља грува“, Марко Мандић и „Ничим изазван“.


Продајна места улазница: Књижара „Делфи“, ул. Главна бр. 20 и трафика бр. 25, Улица Косовска бр. 1, као и сва продајна места Евентим у Београду и билетарница Летње сцене Гардош, по цени од 300 и 400 динара, док за концерте треба издвојити 500 и 600 динара.

 

Детаљнији програм погледајте ОВДЕ.

 

За више информација:

Туристички Центар Земун д.о.о
Магистратски трг 1
11080 Земун
Телефон: 011/3778-535
www.tczemun.rs

Извор: Општина Земун/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 15 јул 2016 21:44
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија