Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатни савети стручњака за родитеље

Оцените овај чланак
(1 Глас)

uscesopingerereБЕОГРАД - Последњи дани јула у Ушће Шопинг Центру биће посвећени мамама ињиховим малишанима. 

 

Данас од 14 часова за све родитеље у Ушће Шоопинг Центру биће организовано бесплатно саветовање са педијатром, физиотерапеутом, логопедом, дечјим психологом и другим стручњацима.

 

У неформалној атмосфери и опуштеном амбијенту маме ће бити у прилици да међусобно размењују искуства и саветују се са стручњацима, док ће за њихове малишане, за то време, у посебном кутку бити организовано цртање.

 

Срећно детињство својих малишана најбитнија је ствар у животу сваког родитеља, а савети стручњака нешто су што свакој мами и тати може помоћи да свом детету овај период живота учине што безбрижнијим.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 29 јул 2016 11:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015