Logo
Одштампајте ову страницу

Завршен Белеф – утисци изнад очекивања

Оцените овај чланак
(5 гласова)

avivparkyuyuyuyБЕОГРАД - У прелепом дворишту Капетан Мишиног здања одржана је конференција за новинаре поводом завршетка 25. Београдског летњег фестивала - Белеф.


Током последња три дана Фестивала, публика је имала прилику да ужива у једној позоришној представи и два концерта.


Владан Вукосављевић, градски секретар за културу, сумирао је утиске овогодишњег Белефа и истакао да је врло задовољан резултатима који су постигнути са ограниченим буџетом и временом за припрему.


Посебно је похвалио програм који је чинило 20 концерата, шест представа, два визуелна програма и једна модна ревија, и закључио да је успешно пронађен рецепт за програм са популарним садржајем, али обогаћен квалитетом.


О успешности таквог концепта говори и бројка од 17.500 задовољних посетилаца, а очекивања су да ће до краја фестивала број посетилаца премашити 20.000.


Дана Џудовић Гак, чланица одбора фестивала, рекла је да је био изазов оформити програм за свега двадесетак дана, али да је задовољна његовом разноврсношћу.


Милан Лазовић, директор ЦЕБЕФ-а, такође је похвалио програм и истакао да је постигнута права мера између пријемчивости и квалитета, и да је задовољан што се није подлегло лошем укусу и јефтиној забави.


Оркестар Мореска Нова разгалио је окупљене изведбом две песме којима су најавили свој сутрашњи наступ. Представник ансамбла пренео је своје одушевљење због наступа на овом фестивалу, као и због пријатељства и гостопримства на које су увек наилазили током гостовања у Србији.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 29 јул 2016 11:16
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Најновије од Вукица Сотировић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015