Logo
Одштампајте ову страницу

Дечија радионица макета бродова

Оцените овај чланак
(1 Глас)

radionicadeca3434БЕОГРАД - Поводом наступајућег 12. Београдског карневала бродова који ће се одржати 27. августа, данас ће бити одржана радионица израде макета бродова.

 

Радионица ће бити организована у Основној школи Ђура Стругар, на Новом Београду, од 10 до 12 часова, најавила је општина Звездара.

Ученици ОШ „Ђуро Стругар“ учесници овогодишњег Београдског карневала бродова, који ће за ову прилику израдити маштовите макете бродова различитих врста, величина, облика и боја.

Радови малишана ће бити део програма Карневала бродова чијим ће спуштањем у реку симболично почети и дефиле окићених речних пловила. Ученици старијих разреда ће правити такмичарске бродове, док ће малишани користити рециклажне материјале.

Радионици ће присуствовати директор школе „Ђура Стругар“, Ристо Антуновић, разредне учетиљице Снежана Радивојша и Смиља Татомировић, као и „имењак школе“, Ђура, из познате београдске музичке групе „Ђура и морнари“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 12 август 2016 22:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015