Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал „Паралелне визије“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

viusio343434БЕОГРАД - Дом омладине Београда – Београдски Фестивал Субкултуре и дистрибутерска кућа Visionary Thinking, од 10. до 16. септембра 2016. покрећу потпуно нов и освежавајући међународни Фестивал музичког филма „Паралелне визије“.


Публика ће имати прилику да погледа тринаест најновијих остварења светске продукције о музици: седам играних и шест документарних филмова свих жанрова – биографске приче, друштвено и политички ангажовани, мјузикли...


Фестивал је организован уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије, а цена улазнице за филмске пројекције је 250 динара.


Прво издање фестивала музичког филма, у суботу 10. септембра од 19 часова у Великој сали Дома омладине Београда, отвориће нови документарац “Рокабили свет”, који потписује Брент Хаф, нама познат и као редитељ филма Српски ожиљци, са Мајклом Медсеном, који је сниман у Београду, пре неколико година. Брент каже да период снимања памти, по сјајној локалној екипи, али пре свега по предивном центру Београда.

 

И у његовом најновијем филму, документарцу о рокабили сцени у Америци, има итекако Србије и Београда, а захваљујући Ђорђу Стијеповићу, једном од најуспешнијих контрабасиста на актуелној светској и америчкој рокабилли сцени.
Комплетан програм фестивала можете погледати ОВДЕ.


Извор: Кућа добрих вести/Дом омладине Београда

 


Последњи пут измењено среда, 07 септембар 2016 15:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија