Logo
Одштампајте ову страницу

Летњи позоришни дани на Олимпу – бесплатне представе за децу

Оцените овај чланак
(4 гласова)

decapozo3434БЕОГРАД - „Летњи позоришни дани на Олимпу“ у организацији Градске општине Звездара и Спортског центра „Олимп-Звездара“, почињу у понедељак, 12. септембра и трајаће до 18. септембра.


Програм Летњих позоришних дана на Олимпу обухватиће седам представа за децу које ће бити одржане у амфитеатру Спортског центра „Олимп-Звездара“, улица Вјекослава Ковача 11, са почетком у 18 сати.


Улаз је бесплатан а заинтересовани посетиоци улазнице могу преузети на инфо-пулту СЦ „Олимп-Звездара“ од 7.9.2016. године.

 

Прва на репертоару је представа "Царево ново одело" у извођењу позоришта "Пан театар", а сваке вечери глумци ће деци и родитељима пожелети добродошлицу и подсетити их на нека правила позоришног бонтона.


Као организатор и покровитељ Градска општина Звездара на овај начин већ традиционално подстиче развој позоришне културе код најмлађих.


Манифестацију, која се на Звездари реализује већ девет година, званично ће отворити Милош Игњатовић, председник ГО Звездара.

 

Програм одржавања представа:

 

12. септембар: „Царево ново одело“ Позориште „Пан театар“
13. септембар: „Капетан Џон Пиплфокс“ Театар „Талија“
14. септембар: „Шешир пун боја“ Позориште лутака „Пинокио“
15. септембар: „Фестивал бајки“ Театар „Талија“
16. септембар: „Јежева кућица“ „Арс Лонга“
17. септембар „Пипи дугачка чарапа“ Дечије позориште „Чарапа“
18. септембар „Три прасета“ Дечије позориште „Чарапа“

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 09 септембар 2016 13:00
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Најновије од Вукица Сотировић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015