Logo
Одштампајте ову страницу

Balkan Tube Fest

Оцените овај чланак
(3 гласова)

JAK4996БЕОГРАД - Balkan Tube Fest биће одржан 1. и 2. октобра у Сава Центру.


Овај фестивал Youtube културе код нас, изазвао је велику пажњу медија не само из Србије него из целог региона.


Од девет ујутро, врата Сава Центра биће отворена за све оне који су верни фанови чак више од 150 учесника овогодишњег фестивала. Велики број активности у дворани, као и у самом холу, неће оставити равнодушним ни оне најстарије који прате Youtube сцену.


Тако ћете на једном месту моћи да видите и играте игрице на свим конзолама икада произведеним. У холу за родитеље, Синеплекс ће оба дана приказивати низ филмова за родитеље, а организатори су се потрудили да они безбрижно уживају у разним активацијама док на видео стриму могу да виде шта им раде клинци у свим дворанама СЦ у којима је програм предвиђен.

 

 

JAKkkkkk

 

Велики број светских и домаћих брендова препознао је потенцијал ове сцене, па ће деца тако моћи да уживају у Фанти, Златиборцу, Фриком сладоледима, Триколор храни. Оба дана, узорак ће бити бесплатан, тако да вам поред новца за карте нису потребна додатна средства како би деца цео дан провела на фестивалу.


Ове године на фестивалу ће учествовати сви велики Јутјубери из Србије и Региона. Неки од њих привлаче огромну пажњу, тако да ћете на сцени уживати у програму са Yasserstainom, Српским туторијалима, Kovalskom, PC Axe, Муђом и Ћалетом, Serbianom, Deni Serbian lesson guy, Маријом Жежељ, Јаном Дачовић, Ружом Рупић, Киком, Звогањем, Леом Станковић, као и са многим другим јутјуберима.


Цена улазнице по дану је 600 динара и може се купити на благајнама Сава Центра или онлајн на Gigstix.com.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 20 септембар 2016 14:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015