Logo
Одштампајте ову страницу

Сара Митић нова Мис Порто Караса

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SARA24.9ГРЧКА - Било је неизвесно до краја избора за  Мис Порто Караса, које је у петак увече уприличено у хотелу Мелитон овог прелепог ризорта у Грчкој и по први пут завршница је имала две финалисткиње.

 

Жири којим је председавала Илијана Стенгу, која руководи хотелом и винаријом, био је пред веома тешким задатком, па су две девојке завршиле са истим бројем гласова, Ања Стефановић, најмлађа и највиша финалисткиња овогодишњег избора и Сара Митић, Нишлијка која је на крају и однела ласкаву титулу, о чему су одлучивале нијансе.

 

 

Избор девојака за овогодишње такмичење један је од најбољих у последњих неколико година, што су на ревији финалисткиње и доказале, саопштено је из тима организације.

 

DEVOJKEMIS24.9

 

Сара Митић (21) тренутно је једна од најбољих студенткиња правног факултета у Нишу и планира да се убудуће активно бави науком. Говори енглески, француски, италијански, шпански и грчки.  Одушевљена је проглашењем најлепшом девојком ризорта, чему се, према њеним речима, није надала. Сара сматра да је победила енергија коју је осетила током ревије, што јој је унело додатни жар за такмичењем.

 

 

Сматрам да свака мисица мора сем спољашње лепоте да буде и високо образована и да зна да изнесе своју унутрашњу лепоту, рекла је по проглашењу Сара Митић.

 

Шеснаестогодишња ученица економске школе из Бруса Ања Стефановић завршила је такмичење као неформална прва пратиља. Добила је све комплименте жирија, који јој је прогнозирао блиставу будућност, најавивши је као будућег модела бренда Victoria Secret.

 

Веома ми ласка што ме је жири тако видео, јер бити Victoria Secret  анђео привилегија је коју имају само врхунски топ модели, рекла је Ања по завршетку такмичења.

 SARAIANJA24.9

 

А динамично вече у Мелитон хотелу водила је ТВ лице Адриана Чортан, која је као члан тима била задужена и за кореографију. Стилиста читаве вечери био је Младен Миливојевић Барон, који је уклопио хаљине различитих модних креатора.

 

 

За фризуре девојака била је задужена Серђа Ракић испред салона Voja by Revlon, а за шминку Магдалена Козаченков испред Purity академије.

 

 

Прошлогодишња Мис Порто Караса Катарина Шулкић, која је и актуелна Мис Косова и Метохије, као и Мис Србије, поново је одушевила публику изводећи традиционалну српску песму Црвен цвете и нумеру Hello од Адел.

 

MISSARA24.9

 

 

Део финалисткиња показао је свој таленат у игри изводећи коло. На крају вечери, председница компаније Vesna de Vinča представила је и тим Miss Serbia који, на челу са креативним директором Небојшом Пилиповићем Пилом, са девојкама ради на припремама до великог финала 9. октобра, када ће се знати ко је нова најлепша девојка Србије.

 

MISTIM24.9

 

Као и раније победнице на избору Мис Порто Караса и Сара Митић је награђена са седам дана боравка у Мелитон хотелу, у Грчкој.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено недеља, 25 септембар 2016 13:53
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Најновије од Марина Трмчић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015