Logo
Одштампајте ову страницу

Номиновани извођачи за МТВ ЕМА и МТВ Best Adria Act награде

Оцените овај чланак
(2 гласова)

MTV27.9МТВ је данас објавио номинације за 2016 МТВ ЕМА доделу награда,која ће се ове године одржати у Ротердаму у недељу, 6. новембра са преносом уживо на регионалном МТВ каналу од 20 часова, наводи се у саопштењу МТВ.

 

Списак предводе Beyoncé i Justin Bieber који ће се надметати у чак пет категорија. У стопу их прате Adele, Coldplay, Lukas Graham и Shawn Mendes са по четири номинације. Шансу да освојепо три МТВ ЕМА награде имају Rihanna i Drake, који се заједно такмиче у категорији Најбоља песма са хит синглом “Work”.

 

Поред њих, за титулу власника  најбоље песме такмичиће се још и Adelе са песмом “Hello”, Justin Bieber са електро-поп синглом “Sorry”, Lukas Graham са баладом “7 Years” и Mike Posner са летњом химном “I Took A Pill In Ibiza””. Номиновани у овој категорији откривени су у видеу младог шпанског певачаи интернет сензације, Leroya Sancheza,који је извео медлеј њихових песама.

 

Додела МТВ ЕМА награда се приближава, а са њом и избор за најбољег извођача из региона. Ове године за MTV Best Adria Act награду номиновани су Елементал, Луце, С.А.Р.С., Siddharta и Tони Зен, саопштено је из МТВ-а.

Гласање за све МТВ ЕМА категорије, укључујући и МТВ Best Adria Act почело је данас и трајаће до петка, 5. новембра до 23:59 на линку MTVEMA.COM

 

ELEMENTAL27.9 

Загребачки хип хоп великани, бенд Елементал, нису крили одушевљење због треће МТВ ЕМА номинације.

 

”Стварно смо срећни због номинације за Best Adria Act! Ова је година била невероватна, и ова номинација само заокружује једно фантастично путовање од тренутка када смо одлучили да самостално издамо наш последњи (дупли) албум “Тијело”. Узели смо времена и концентрације да направимо албум с којим смо презадовољни, од прве до задње песме, а изгледа да је то уродило плодом, од фантастичних рецензија, препуног Дома Спортова у Загребу и хале Спортова у Београду, награде Порин за хит године, лета прошараног свиркама свуда по региону  и онда јесен почне с овом номинацијом за Best Adria Act, а година још није ни готова! Може ли боље?!"

 LUCE27.9

 

За младу и талентовану кантауторку Луце ово је прва МТВ номинација.

 “Јако сам срећна и почашћена што сам део овогодишњих номинација. Велико хвала МТВ-у на томе, а вас драги људи овом приликом позивам да ми дате свој глас и тиме омогућите да срећа буде још већа :) Пусе и поздраве шаље вам Луце!”

 

Београдски бенд С.А.Р.С. трећи пут се нашао у трци за најбољег регионалног извођача.

“Драго нам је да смо се поново нашли у конкуренцији за Best Adria Act и надамо се да ћемо у овој јубиларној години за С.А.Р.С. успети да крунишемо досадашњи рад освајањем ове музичке награде.”

 SARS27.9

 

Словеначке рок легенде, бенд Siddharta први су добитници Best Adria Act награде давне 2005. године. Након веома успешног периода, стиже и признање у виду четврте МТВ номинације.

“Веома смо срећни што смо номиновани. Верујемо да смо итекако заслужили. Хвала МТВ!”

 SIDDARTHA27.9

 

Македонски репер Тони Зен је приви пут номинован за Best Adria Act награду. 

 TONIZEN27.9

 

“Ништа није случајно, Ја сам изабрао овај пут, “Свесност Будност” је моја порука, хвала свима који постојите у овом времену и подржавате ме.”

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено среда, 28 септембар 2016 07:04
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Најновије од Марина Трмчић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015