Кућа Добрих Вести

Login

Асоцијација Независна културна сцена Србије: Конкурс за пријем чланица

Оцените овај чланак
(1 Глас)

NKSSlogoererereБЕОГРАД - Асоцијација Независна културна сцена Србије  (НКСС) расписала је конкурс за пријем нових чланица.

 

Сва заинтересована удружења, иницијативе и појединци који испуњавају опште услове о чланству из Статута НКСС, могу се пријавити за пријем у Асоцијацију.

 

Конкурс је отворен од 11. јула до 15. октобра 2016. године.

 

Заинтересовани кандидати за чланство треба да доставе уредно попуњене пријаве, након чега ће се гласање о пријему нових чланова одржати на редовној годишњој Скупштини Асоцијације која ће се одржати 28-30. октобра у Смедереву. Резултати пријема нових чланова биће објављени на wеб страни Асоцијације најкасније 10 дана по завршетку Скупштине.

 

Чланица Удружења се постаје под следећим општим условима: да реализује програмске активности у пољу културе најмање две године преприступања Удружењу; прихвата вредности, циљеве и Статут Удружења; је две редовне чланице Удружења формално препоруче за пријем у Удружење;достави попуњену пријавницу оверену печатом удружења и потписом овлашћеноглица (за удружења грађана), потписима чланова неформалне уметничке групе или личним потписом;на Скупштини Удружења две трећине присутних чланица гласа за пријем новечланице у Удружење.

 

Пријаве треба да садрже приступницу и две препоруке.

 

Формулар и детаљне информације можете наћи ОВДЕ.

 

Пријаве се шаљу на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

 

Контакт за допунске информације: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и телефоном 062/1357111 (11–15 часова радним данима).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 11 октобар 2016 14:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија