Кућа Добрих Вести

Login

„Новембар вино фест“ у хотелу Зира

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vinofestivalllllБЕОГРАД - Међународни фестивал вина “Новембар вино фест” одржаће се данас и сутра у Хотелу Зира у Београду.


На Фестивалу ће се представити више од 60 реномираних винарија које ће имати прилику да ојачају везе и сарадњу, у присуству винара свих земаља региона.

 

Фестивал ће произвођачима вина омогућити приступ институцијама, компанијама и експертима који могу да унапреде њихову производњу и обезбеде бољи пласман њихових производа. Циљ је да се постигну стандарди земаља са развијеним тржиштем вина и поставе највиши стандарди у нашој земљи.


novembarvinofest76767

 

Посебна и ексклузивна новина за винаре, који не наступају овом приликом, је могућност да се током трајања сајма представе на сајту и он-лине платформи.



Први дан фестивала биће посвећен професионалној публици, винарима, добављачима опреме и средстава за производњу, стручњацима из области везаних за производњу и дистрибуцију вина као и представницимапривредних комора и амбасада.



На Фестивалу ће бити представљен пилот пројекат прве винске берзе у региону, засноване на напредној софтверској платформи. Берза ће унапредити начин пословања на винском тржишту и омогућити значајно смањење трошкова, повећати обим пословања и елиминисати географске препреке. Преко ове платформе винари ће имати прилику да понуде производе из свог асортимана за продају.



Други дан Новембар Вино Феста биће отворен за ширу јавност и укључиваће културно-уметнички програм.Биће организована и ваучерска продаја вина са сајамским попустом. Фестивал ће бити употпуњен хуманитарном акцијом. Организоваће се и аукција вина оба дана фестивала.


                                                           no3004967670
Током фестивала ће бити одржана по три панела са темама релевантним учесницима сајма, у организацији Центра за развој регионалног туризма и екологије. Оба дана Фестивала биће одржане по четири радионице - мастерклас, са доказаним експертима.

На инфо пулту Туристичке организације Београда посетиоци сајма ће моћи да се информишу о актуелностима туристичке понуде града.



Сви детаљи везано за Новембар Вино Фест објављени су на веб страници www.novemberwinefest.com.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 04 новембар 2016 11:13
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија