Logo
Одштампајте ову страницу

Попусти за прелепе и паметне књиге

Оцените овај чланак
(8 гласова)

akcijaБЕОГРАД -  Издавачка кућа „Propolis Books“ покренула је велику новогодишњу акцију са великим попустима за заиста прелепе и паметне књиге.

 

Сви смо свесни да су нам се џепови смањили и да нам је због тога понекад јако тешко себе да обрадујемо нечим што волимо, књигама, али с обзиром на овакве акције попуста при одабиру неких наслова које смо негде још пре забележили да их желимо у нашим полицама, вреди издвојити неко време.

 

 

Ова издавачка кућа заиста нуди добре наслове и нећете погрешити при избору шта год да одаберете, а ако већ не знате свратите на њихов web сајт.

 

Када је о активностима  Propolis Books-а реч треба напоменути да се поклања пажња васпитачима, учитељима, библиотекарима, едукаторима, свима онима који раде са децом и за децу и постоје наслови који су намењени специјално њима, уз помоћ којих ће њихов рад бити побољшан, иновиран, осавремењен, и који им омогућава да уче кроз игру и да се играју учећи.

 

По најповољнијим ценама до краја године, и то ако будете изабрали барем три књиге! У неким насловима чак и одрасли могу да уживају више него деца. Зато треба да одшкринете врата њиховог града, у ком може да се настани свако ко се игра, воли децу, истражује, смеје се и поставља питања. 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 02 децембар 2016 10:01
Ирена Спасовић

Ирена Спасовић - Рођена је и живи у Београду. Почела је да се бави новинарством 1997. године када је била студент Физичког факултета Универзитета у Београду на одсеку Б, теоријске и експерименталне физике, где је и дипломирала на теми ,,Релативистички диелектрични тензор анизотропне плазме". Након што је дипломирала, почела је да се бави маркетингом и PR-ом што ју је усмерило да утемељи своје искуство знањем из те области тако што је убрзо дипломирала мастер на Европском универзитету у Београду на теми ,,Бренд као фактор престижа и развоја фирми". Као новинар је написала доста текстова, приказе актуелних културних дешавања, као што су FEST, FAF и концерте група као што су ,,Метаllicа", ,,Roxy Music", ,,Sonic Youth", са чијим члановима је одрадила интервјуе. Поред наведених урадила је интервјуе са многим другим уметницима из поља филма и музике, а то су Massimo, Sergi Lopez, Andreas Vollenweider, Jean-Christophe „Pitof“ Comar, Бата Живојиновић, Милорад Мандић Манда, Винко Брешан, Исидора Бјелица, Арсен Антон Остојић,... Како je интересују поглавља живота, природе и здравља, написала је и чланак ,,Озонски омотач и здравље", http://theosonlayer.blogspot.rs/, http://ozonizdravlje.blogspot.rs/. Њеним интересовањима у вези науке и културе никад краја, што ју је и повезало са ,,Кућом добрих вести".

Најновије од Ирена Спасовић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015