Logo
Одштампајте ову страницу

Међународни сајам хортикултуре на почетку пролећа 2017

Оцените овај чланак
(1 Глас)

hortikultura98БЕОГРАД - Под куполе Београдског сајма пролеће долази са 22. Међународним сајмом хортикултуре BeoPlantFair, 20. Изложбом лековитог биља и препарата од меда Дарови природе и 5. изложбом баштенских и парковских машина MotoPlantExpo, od 6. до 9. априла 2017. године.

 

Манифестација има вишеструку намену: привредну, образовну, као и културолошку компоненту. Традиционално покровитељство Министарства пољопривреде и заштите животне средине, као и подршка струковних удружења из земље и региона доприносе препознатљивости и садржајима ове манифестације, објавио је Београдски сајам.

 

Манифестација окупља излагаче из сродних области, као везу између здравог живота, природне средине и одрживог коришћења природних ресурса.

 

 

Под слоганом „Башта у срцу града“, Сајам ће у четири целине: Флора, Зелени дизајн, Мотоплант и Органик фест окупити више од 100 излагача из земље и иностранства, и повезати их са преко 5000 посетилаца, како из пословног сегмента, тако и широке публике. 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 30 новембар 2016 10:44
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015