Кућа Добрих Вести

Login

Љубавна прича у дубоком свемиру „Путници“ у биоскопима

Оцените овај чланак
(1 Глас)

PutniciiiiiiiБЕОГРАД - На који начин може човек да се забави кад се током интергалактичког путовања пробуди 90 година пре доласка на циљ?


Џим (Крис Прет) и Аурора (Џенифер Лоренс) – двоје путника чије су се коморе за спавање поквариле и на тај начин их пробудиле из дугогодишње хибернације – откриће нам у филму „Путници“, који ће се на репертоару биоскопа наћи од 29. децембра.


Две младе и тражене звезде, Крис Прет и Џенифер Лоренс удружили су снаге и играће заједно у новом СФ романтичном остварењу „Путници“. Филм говори о посади и путницима који су на свемирском броду у криогеном стању, због природе путовања које је веома дугачко. На хиљаде њих налази се на броду, сви са једном мисијом, да населе нови свет.


Међутим, проблем настаје када се један од путника пробуди (Крис Прет), јер је остало још 90 година путовања до коначне дестинације. Уместо да живи сам док остали спавају и умре у самоћи пре стизања на циљ, он ће пробудити једну путницу (Џенифер Лоренс).


На броду се налази и робот (коме глас позајмљује Мајкл Шин) који схвата незавидну ситуацију у којој се налазе Лоренсова и Прет.


Док Џим и Аурора покушавају да разоткрију шта се тачно крије иза њиховог прераног буђења, тако се између њих двоје јавља узајамна привлачност...Све до тренутка када се брод поквари, а њих двоје коначно открију застрашујућу истину о томе зашто су раније пробуђени.

 


Режију филма „Путници“ потписује Мортен Тилдум, који је широј публици најпознатији по изузетном филму „Игра кодова“ из 2014. године. Сценарио за филм „Путници“ написао је Џон Спејтс, аутор филмова „Најмрачнији сат“ и „Прометеј“, и актуелног хита „Доктор Стрејнџ“.


Уз Џенифер Лоренс и Криса Прета у осталим улогама појављују се Мајкл Шин, Лоренс Фишбурн и Енди Гарсија.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 24 децембар 2016 17:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија