Logo
Одштампајте ову страницу

Шармантна кућа из вашег сна

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kucasamrantnaaaaaПредстављамо детаљан план куће идеалне за породицу са двоје деце која воли топли амбијент и ушушкан дом, али и живот у поткровљу.


Погодна је за градњу на плацевима средњих димензија, а сама структура зграде има једноставну форму која није превише захтевна за изградњу.


Спољашњост куће краси интересантна фасада од комбинованих материјала. Кућа поседује четири спаваће собе, па је погодна за породицу са више чланова. Поседује и велику гаражу у коју стају два аутомобила.

                                           boravakkkkk       
Шармантна кућа са поткровљем подељена је у две зоне – дневна је смештена у приземљу, док је горњи ниво резервисан за ноћну зону. План приземља предвиђа интересантан дневни боравак са модерном отвореном кухињом и трпезаријом. У оквиру кухиње налази се и мала али практична остава. Из дневне собе омогућен је директан излаз у двориште.


У приземљу је смештена и једна мања просторија, погодна за радну или гостињску спаваћу собу. Планом је предвиђено практично решење са два купатила, од којих је једно смештено у приземљу, а друго на спрату.


На спрату се осим већег купатила налазе и главна спаваћа соба са засебном терасом као и две дечије собе које деле већу терасу. Поред купатила се налази мала просторија за гардеробу и помоћна просторија смештена изнад гараже.

                                      samramt4454

ОСНОВНИ ПОДАЦИ


Површина куће: 132,7 м²
Површина гараже: 30,1 м²
Висина куће: 8,9 м
Кубатура: 856 м³
Косина крова: 42°
Минимална ширина парцеле: 19 м
Минимална дужина парцеле: 25,5 м
Број спаваћих соба: 4

                                        dmevmoprovaaaak          

Извор: Кућа добрих вести/Кућа стил


Последњи пут измењено субота, 14 јануар 2017 20:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015