Logo
Одштампајте ову страницу

Премијера представе „Сама је тражила“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

SAMATRAZILAБЕОГРАД - Пројекат „Сама је тражила“, чија је тема насиље над женама, почиње свој позоришни живот: премијера je одржана вечерас у Дечјем културном центру у Београду, а реприза је већ сутра такође у 20 сати.

 

Својим упечатљивим, емотивним казивањем глумачки тим: Оливера Викторовић, Бранка Стојковић, Маја Митић, Тијана Јанковић и Бојана Ђурашковић , учиниће да се, у комуникацији са публиком у друштву покрене неки другачији начин размишљања о овој тешкој теми, а крајњи циљ је сузбијање насиља у породици, реаговање пре него што се деси смртоносни исход, али и подршка промени закона у овој области.

                             

 

Овај пројекат је још у време припреме подржала Комисија за родну равноправност председника Градске општине Звездара, која се већ 11 година бави темом насиља у породици, а кроз Канцеларију за правну и психосоцијалну помоћ жртвама насиља у породици пружа и директну подршку жртвама.

 

На трибинама и изложбама од 25. новембра до 10. децембра 2016., током манифестације „16 дана активизма против насиља над женама“ у организацији Комисије, глумице су изводиле делове представе и оставиле врло снажан утисак на присутне.

 SAMAJETRAZILA

 

Цена карте је 500 динара, а број за резервација је 011 2418 524 или 062 174 5776.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 28 јануар 2017 23:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015