Logo
Одштампајте ову страницу

Учешће Србије у програму Европа за грађане и грађанке

Оцените овај чланак
(1 Глас)

SECANJE34343БЕОГРАД - Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, као национална контакт тачка за програм Европске уније „Европа за грађане и грађанке” у Србији, позвала је организације цивилног друштва, јединице локалне самоуправе, образовне и културне институције са територије Републике Србије, да пријаве своје представнике за учешће у презентацији „Култура сећања као део европских вредности: Учешће Србије у програму Европа за грађане и грађанке”.


Презентација се одржава 8. фебруара 2017. године у Београду, Палата Србија, Булевар Михајла Пупина 2, источни улаз, сала 233. Регистрација учесника почиње у 11,30 часова, а скуп у 12 часова.


Циљ презентације је упознавање са структуром и приоритетима програма Европске уније „Eврoпa зa грaђaнe и грaђaнкe” (ЕФЦ), са посебним нагласком на прво поглавље програма – Европско сећање. Домаћи носиоци и партнери на успешним пројектима Европског сећања представиће своје пројекте, као и искуства у припреми и спровођењу ових пројеката.


Пријављивање за учешће врши се искључиво електронским путем, слањем комплетно попуњеног пријавног формулара на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. v.rs нajкaсниje дo понедељка 6. фебруара 2017. гoдинe у 13 часова, са назнаком „Пријава за презентацију ЕФЦ”.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015