Кућа Добрих Вести

Login

Спектакуларна музичка и вокална група Грегориан долази у Београд

Оцените овај чланак
(1 Глас)

GregoriannnnnБЕОГРАД - Спектакуларна музичка и вокална група „Грегориан“ која долази у Београд, 8. фебруара у Халу спортова у оквиру своје опроштајне турнеје, најављује својим фановима највећи музичко-сценски спектакл до сада.


Публици из Београда послали су видео поздрав који можете погледати у наставку:

 

 


Ова мистична музичко-сценска сензација која је побрала бројне овације на претходним концертима у нашој земљи, како је најављено из Хале спортова наступиће у оквиру турнеје “Master of Chants – Final Chapter Tour” а на својој ФБ страни, публици у Београду обећавају доста измена од претходног наступа:

 

“Припремите се за грување! Променили смо доста песама са претходне турнеје и додали нове специјалне ефекте. Очекује вас узбуђење!” – поручује Грегориан.


Обилата примена ласера, светлосних и специјалних ефеката, уз комбинацију врхунских гласова и аранжмана уз пратњу роцк бенда са појачаном перкусионистичком секцијом, одликује нове наступе Грегориана. Од Coldplaya до Bjork, до Queena до Nine Inch Nails, oд Doorsa до Sisters of Mercy, не постоје границе у обрадама за Грегориан.

                           Gregorian3434

 

Какав аудио-визуелни спектакл вас очекује у Хали спортова можете видети ОВДЕ.



Грегориан чине осам мушких и један женски вокал уз пратњу рок бенда са бубњевима, гитаром и клавијатуром и једини је светски састав који успешно сједињује грегоријански корал са поп роцк музиком. У Хали Спортова, 8. фебруара чуће се неки од највећих хитова светских извођача попут Celine Dion, Dire Straitsa, Queen, Guns’n’Rosesa, Rolling Stonesa, U2-a, Depeche Modea, Coldplaya, R.E.M-a, Metallice, Led Zeppelina, Green Daya али и филмске теме из филмова Кум, Титаник у јединственим обрадама Грегориана.

                                 Gregorian545     


Своје богато искуство, оснивач Грегориана, Франк Петерсон, пренео је из састава “Енигма” чији је био део, као и из значајног продуцентског рада са најреноминарнијим музичарима. Овај мистичан и магичан бенд до сада је снимио 200 песама које су објављене на 11 студијских албума као и шест ливе ДВД издања. Да је реч о светској сензацији говори податак о 1.3 милиона посетилаца широм света који су видели њихов схоw и више од 20 милиона распродатих албума.

 

Улазнице за концерт Грегориан, 8. фебруара у Хали спортова, у продаји су по ценама од 1900 до 2800 динара од данас и то на свим продајним местима ЦС Евентима као и преко сајтова: www.eventim.rs и www.scnovibeograd.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 05 фебруар 2017 23:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија