Кућа Добрих Вести

Login

Лагуна и Делфи: Кад љубав замирише и остави траг

Оцените овај чланак
(3 гласова)

PlakatdasddБЕОГРАД - Издавачка кућа Лагуна и књижарски ланац Делфи организују за све заљубљене акцију под називом „Кад љубав замирише и остави траг“ од 8. до 14. фебруара.


Куповином књиге „Тајанствени пут мириса“ Кристине Кабони по специјалној цени од 449 динара, добијате на поклон Авон руж за усне.

 

„Тајанствени пут мириса“ је снажна и деликатна прича у којој се бол преплиће са лепотом, а емоције оживљавају захваљујући изванредним описима боја и мириса. Ово је је прича о несигурностима људске душе и храбрости која је потребна да би се с њима ухватило укоштац. О ожиљцима из прошлости које само најискренија љубав може да залечи.


Елену је мајка напустила још док је била дете, жељно нежности и љубави. Отада је могла да рачуна једино на саму себе. Одувек је учила да буде јака и затворила је врата својих осећања. Али сада је изгубила самопоуздање и више не верује у љубав. Уме да одагна страхове једино кад је окружена есенцијама цвећа, дрвета и зачина. Мириси су њен пут до срца људи. Они говоре о најдубљим мислима, најскривенијим надама: перуника улива поверење, мимоза дарује срећу, ванила штити, жука нам не дозвољава да се предамо.


Сада јој је двадесет шест година и судбина је и даље искушава. Када стигне у Париз, престоницу мириса у којој се они још праве у складу са правилима древног умећа, пожелеће да својим парфемима освоји овај град. Елена уме да схвати и испуни жеље, да направи мирис који ће помоћи да се поново освоји стара љубав, да се победи стидљивост, пронађе спокој…


Али још није успела да направи мирис који ће јој помоћи да се помири са сопственом прошлошћу, да смогне храбрости да опрости. Само једна особа има кључ од њене душе и може да јој залечи ране: Кал. Он зна шта је крхкост цвета и зна како да је заштити и воли.


Пустите да љубав замирише и остави траг и обрадујте себе или неког кога волите лепом књигом.


На овој акцији не важе члански и количински попусти.


Акција важи у свим књижарама Делфи.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 13 фебруар 2017 16:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија