A+ A A-

„Choco&Love" - Недеља љубави у Шопинг центру Стадион

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dfjoereБЕОГРАД - Ако се љубав и чоколада савршено мешају, најбоље време за то је управо фебруар, када сви заљубљени прослављају свој празник.


Међутим, један дан за љубитеље чоколаде и заљубљене је премало, тако да је Шопинг Центар Стадион прогласио недељу од 13.2 до 19.2.2017. недељом љубави и чоколаде.


Током недеље љубави у Стадиону, посетиоци ће бити у прилици да присуствују Фестивалу чоколаде, али и уживају у дегустирању најбољих белгијских посластица, најавио је ТЦ Стадион.


За заљубљене је резервисан љубавни телеграм од пралина који ће моћи на лицу места да саставе за своју другу половину, али и мноштво других начина искажу своју љубав. Они храбри, моћи ће да учествују у наградним конкурсима на друштвеним мрежама и покажу своју љубав целом свету, а најромантичнији да посете „Пагоду љубави" и испишу писамца која ће их одвести право пред олтар!


Осим чоколадних изненађења, за вечите дечаке ту је и Мустанг из 1966, поред кога ће седам дана моћи да позирају, концерт групе Вампира, Евент Центар награда за парове који су се одлучили за судбоносно „ДА", али и неочекивано појављивање точка среће, на коме посетиоце очекују вредне награде познатих брендова из Шопинг Центра Стадион.


Никако не треба пропустити плесни спектакл у који ће сви присутни моћи да се укључе и на крају недеље нешто што ће их у топлом дому, сигурно неколико година подсећати на „Choco&Love" недељу љубави.


Тачан програм недеље љубави посетиоци могу да погледају на сајту Шопинг Центра Стадион, а једини услов доласка у СЦ је ширење љубавне грознице.

 

Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 14 фебруар 2017 13:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани