Logo
Одштампајте ову страницу

Министарство културе и информисања расписало седам конкурса за медије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

CETNROPROIYODAБЕОГРАД - Mинистарство културе и информисања расписало је седам конкурса из области јавног информисања, који су отворени од 14. фебруара до 16. марта 2017. године.


Расписан је Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја за штампане медије, радио, интернет медије и новинске агенције у 2017. години, за шта је опредељено 87 милиона динара, објављено је на сајту Министарства културе и информисања.


Пријаве на конкурс подносе се у року од 30 дана од дана објављивања у Вечењим новостима, а одлука се доноси најкасније у року од 90 дана од дана закључења конкурса.


Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 500.000 динара, а највећи износ средстава по пројекту износи пет милиона динара.
Учесник Конкурса може поднети захтев за суфинансирање највише до 80 одсто вредности пројекта.


Расписан је и Конкурс за суфинансирање пројеката за производњу медијских садржаја намењених телевизији у 2017. години, а средства опредељена за тај конкурс износе 70 милиона динара.


Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 500.000 динара, а највећи износ средстава по пројекту износи пет милиона динара.
Учесник Конкурса може поднети захтев за суфинансирање највише до 50 одсто вредности пројекта.


Расписан је и Конкурс за суфинансирање пројеката из области јавног информисања припадника српског народа у земљама региона у 2017. години, Конкурс за суфинансирање пројеката из области јавног информисања особа са инвалидитетом у 2017. години, Конкурс за суфинансирање пројеката из области јавног информисања на језицима националних мањина у 2017. години.


Министарство је расписало Конкурс за суфинансирање пројеката који се реализују путем електронских медија са седиштем на територији АП Косово и Метохија у 2017. години, као и Конкурс за суфинансирање пројеката организовања и учешћа на стручним, научним и пригодним скуповима, као и унапређивања професионалних и етичких стандарда у области јавног информисања у 2017. години.

 

Више о конкурсима прочитајте ОВДЕ.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 15 фебруар 2017 18:44
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015