Logo
Одштампајте ову страницу

Дечје игре без граница: „Инклузија задовољства“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

mazeh454545БЕОГРАД - Дечје игре без граница, које ће под називом „Инклузија задовољства“ бити одржане на теренима СЦ „Олимп“, улица Вјекослава Ковача 11, у суботу, 4. марта од 12 до 19 часова намењене су звездарским основцима и предшколцима.


Очекује се учешће више од двеста такмичара, предшколаца, основаца, деце са инвалидитетом, деца са посебним потребама. Деци из основних школа ће се придружити око седамдесеторо деце без родитељског старања и деце са инвалидитетом, најавила је општина Звездара.


Организатор манифестације је УГ ,,Млади за Србију 2016" уз помоћ Града Београда, Градске општине Звездара, СЦ „Олимп – Звездара”, студената, волонтера и представника привреде.


Програм манифестације:


Такмичења у занимљвивим дисциплинама: лоптица скочица (игра са лоптицама), боцкалица (игра са балонима), кенгур игра (џакови), мајнкрафт цигла, игра витамин Ц (игра са мандаринама), кош за још (убацивање у кош), гол или аут (шутирање на гол), пљас за кас (тркање са јајетом), скок за шок (шут преко мреже).


Културно уметнички програм: Вокално инструментална група деце са аутизмом „Небоград“, Дечја рок група „Мастербластер“, мажореткиње, а очекује нас и плес задовољства и ватромет.


На крају играра биће проглашени победници и додељене захвалнице донаторима, спонзорима и пријатељима манифестације.


Вредне награде за победнике припремиле су спортске школе: пливања, кошарке, атлетике, рукомета, одбојке, клизања, кик-бокса, таи чија, тениса, језика и мјузикла, школица спорта „Олимп”, школа Програм за особе са инвалидитетом „Олимп”, као и зимски и летњи камп на „Олимпу”.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 04 март 2017 07:42
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015