Кућа Добрих Вести

Login

Аудиција у Позоришту на Теразијама

Оцените овај чланак
(2 гласова)

terazijeeeeeБЕОГРАД - Позориште на Теразијама наставља са уобичајеном и провереном праксом расписивања аудиције за улоге у новим представама које спрема.


Најновија аудиција објављена је у уторак 28. фебруара а одржаће се 17. марта. Аудиција се расписује за четири улоге, две мушке и две женске у мјузиклу “Фантом из Опере”, чија се премијера планира почетком октобра 2017. године.


Представу ће режирати Југ Радивојевић који је у Позоришту на Теразијама режирао мјузикле „Продуценти“ и „Мама Миа!“.
У историји модерног мјузикла, цео један значајан сегмент и посебан правац заузима продукција Ендрјуа Лојда Вебера. Тачније, наслови овог аутора међу којима “Фантом из Опере”, спада у првокласне.


Свако позориште које добије права за извођење овог мјузикла, осим што потврђује висок ниво достигнутог стандарда извођења, подразумева и огроман напор комплетног позоришта, свих извођача и учесника, целог позоришта са свим својим расположивим ресурсима.


Пробе представе “Фантом из Опере” почињу крајем марта, трајаће до краја јуна и потом бити настављене почетком следеће позоришне сезоне.


Подсетимо, у Позоришту на Теразијама управо је премијерно изведен мјузикл “Мистер Долар” у адаптацији и режији Владимира Лазића, тако да ће ове календарске године бити премијерно изведене две продукцијски врло захтевне представе.


Све информације везане за аудицију, објављене су на сајту Позоришта на Теразијама.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 02 март 2017 19:04

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија