Кућа Добрих Вести

Login

Модна ревија Сузане Перић на аеродрому у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

MODASUZANAБЕОГРАД - Позната креаторка Сузана Перић после многих успешних ревија представити се са новом колекцијом: ,,Dancing in the clouds'' 6.априла на београдском аеродрому „Никола Тесла“.


Нова колекција за пролеће и лето чувене модне дизајнерке Сузане Перић представља пасош за све животне дестинације. Једна од наших најпознатијих креаторки открила је и да је новом колекцијом, желела да креира хаљине у којима ће се жене осећати моћно, заводљиво, пожељно и сигурно у свакој ситуацији.


"Плес по облацима" већ самим именом открива дозу софистицираности и гламура, коју нова колекција за пролеће и лето доноси. Нови модели Сузане Перић су префињени, елегантни и у нежним тоновима, истичући женственост у први план.

 

“Путовања и људи које срећем током њих су за мене били истинска инспирација и због тога сам одлучила да овога пута писта на којој ћу представити свој рад буде на домак авионске писте Београдског аеродрома“, рекла је Сузана Перић поводом одржавања ове модне ревије.
Сузана Перић позната је сиром региона , део адресара модних дизајнера и модних сајтова широм света.


Припала јој је част и задовољство да учествује на Берлинском Fashion Weeku и представи своје колекције.


Самим појављивањем у Берлину Сузана бива још запаженија од стране публике, медија, познатих личности, чиме интензивира своју моћ, утицај и присутво на модној сцени. Свака њена ревија се са не стрпљењем оцекује, јер увек нуди несто ново… кроз препознатљиву конструкцију која наглашава и истиче женственост у најфинијем смислу те речи.


Ухватите свој модни лет и долекајте лето спремни, поручују из Сузаниног модног тима.


Ревија ће бити одржана у оквиру модне манифестације „Фashion Selection“ у 21 час у згради Аеродрома Никола Тесла Београд у адаптираном и рекоструисаном простору Терминала 1.


Остале информације о раду и ревији Сузане Перић наћи ћете на www.suzanaperic.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 22 март 2017 20:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија