Logo
Одштампајте ову страницу

Првоаприлски сајам под називом “Домаћински, нема шале!”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

domacinenemassale676767БЕОГРАД - У Авив Парку Звездара, у суботу и недељу, 1. и 2. априла, биће организован Првоаприлски сајам под називом “Домаћински, нема шале!”.

 
Организатор овог феноменалног Сајма домаће хране и пића је "Агробизнис магазин", под покровитељством Удружења новинара за пољопривреду "Агропрес".


Ова манифестација се организује у Авив Парку Звездара по други пут, и има за циљ да окупи и представи домаће произвођаче традиционалних производа у модерном простору и на модеран начин. Због свега тога, привлачи велику пажњу посетилаца који на Сајму могу дегустирати најлепшу храну и пиће на нашим просторима. Сви знамо колико се ових дана говори о безбености и квалитету хране, овде немамо дилеме, јер су специјалитети “Домаћински, нема шале”.


Гости на Сајму ће бити КУД Удружење професионалних музичара "Сребрно Језеро" из Пожаревца који ће наступити у суботу, 1. априла, у 11,30 часова.

                         igranjejejeee

 

Репертоар који ће презентовати нашим посетиоцима обухвата кореографије из целе Србије - Шумадије, Јужна Србије, Западне Србије, као и Источне Србије.

 

Председник овог Удружења је музиколог Миодраг Стефановић, који предводи ову феноменалну групу етно играча и певача.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 30 март 2017 23:47
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015