A+ A A-

Когнитивна радионица „Мудра жена“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sebetijadfffdfdБЕОГРАД – Креативно-едукативни центар „Кедар“ најавио је да организује когнитивну радионицу „Упознај своју мудру страну“ у суботу 22. априла од 19 до 21,30 часова у улици Коче Поповића 9.


Радионица је посвећена личном развоју и изражавању.


Често заборављамо на себе, на оно што је битно. Ова радионица ће вам омогућити да се са свог ума препуног мисли, пребаците на осећаје и изразите их стварајући и долазећи до занимљивих открића.


Колико се удубите, толико ћете и добити, али чак и да само дођете на дружење и сликање, биће одлично.


Основни елементи од којих се састоји су:
- увод и кратка игра представљања
- вођена медитација која ће вас увести у програм радионице и дати "садржај" за изражавање и даље преиспитивање уколико то желите
- изградњу слојева рељефне слике који подразумева миx медиа технику; рад са шаблонама, акрилним бојама, пастама, спрејевима, маркерима, четкицама и разним употребним материјалима којима ћемо променити намену и дати вам идеја за даље стварање
- основе цртања лица


У целом процесу измењују се практична знања коришћења материјала и алата за израду овакве слике и омогућавања комуникације са личним осећајима и интуицијом.


Пронађите оно искрено, мудро, најбоље у себи - време је.


Уживајте у опуштеним тренуцима стварања и вежбајте слушање својих емоција, нагона, интуиције и изразите их сликом, осећаји нека воде у овом сигурном окружењу у ком не постоје грешке. Уједно научите како да користите бројне материјале за Ваше даље стваралаштво.


Често заборављамо на оно што је битно, на бригу о самом свом бићу... зато вежбајте слушање својих емоција, нагона, интуиције и изразите их сликом, осећаји нека воде у овом сигурном окружењу у којем не постоје грешке.


Цена радионице је 3000 динара, а радионицу води Сузана Антонић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 10 април 2017 15:47
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани