Logo
Одштампајте ову страницу

Манифестација за све Београђане „Ускрс у Београду”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

jajcaxccccБЕОГРАД - По први пут у нашој престоници на Тргу Николе Пашића одржава се манифестација под називом „Ускрс у Београду”.

 

Све до 16. априла, посетиоци ће моћи да уживају у различитим активностима које су намењене како најмлађим малишанима тако и њиховим родитељима и старијим суграђанима, а све у духу предстојећег најрадоснијег хришћанског празника Ускрса.

 

Улаз је бесплатан.

 

Манифестацију је посетила и заменица председника Скупштине Београда Андреа Радуловић, која је том приликом заједно са малишанима учествовала у украшавању ускршњих јаја.

 

"Ово је леп догађај који наговештава најрадоснији хришћански празник Ускрс. Желели смо да као Град Београд улепшамо пролеће и април Београђанима. Деца уживају у стварању малих ускршњих ремек-дела, развијају своју креативност на диван начин и имају могућност да на овом великом „игралишту” проведу сунчане и радосне дане до великог празника Васкрса", рекла је Радуловићева.

 

Излагачи ће свим заинтересованим грађанима понудити уживање у различитим производима, активностима и забави. У среду, од 13 до 14.30 часова биће организована креативна радионица за 300 малишана, употпуњена представом за децу под називом „Пролећна представа”, сликање са кловновима, као и наступ дечијег хора.

 

На платоу Трга Николе Пашића у украсним кућицама посетиоци ће моћи да погледају, а ако желе и купе, разне производе из света гастрономије, винарства, па до уметничких и декоративних предмета.

 

За луду забаву побринули су се излагачи који су специјално за ту манифестацију поставили мали луна-парк намењен најмлађима. Близу фонтане налази се и велико украсно ускршње јаје, тако да сви који буду желели могу да се сликају и тако наговесте најрадоснији празник који нам долази.

 

Главни организатори манифестације су Град Београд и агенција „Стар Медиа”, уз подршку и покровитељство компаније „Стамевски – торте и колачи”.

 

Извор: Кућа добрих вести/Беоинфо


Последњи пут измењено понедељак, 10 април 2017 22:16
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015