Logo
Одштампајте ову страницу

„Ничим изазван“ најављује нови албум спотом “Да ли желиш?”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dalizelisДупла МТВ Премијера у понедељак у 20 часова доноси двоструки ужитак – чућете како звучи када SevdahBaby и Ксениа обраде култну песму Генерације 5 “Довољно далеко”, док ће бенд Ничим изазван премијерно представити видео за песму “Да ли желиш?”.

 

“Ничим изазван” полако открива облик свог трећег студијског албума, овај пут трећим најавним синглом под именом “Да ли желиш?”. Спот сниман на једном од прелепих језера на Фрушкој гори и на салашу код Бешке, док је за видео заслужна БиМ Продукција.

 

Кроз ветробране старих “Спачека” спот представља вечиту романтичну игру између полова. Песма је снимана у Мостарском студију “MC Pavarotti“, а продукцију и микс је радио Ђани Перван у студију “Home Sweet Home“ и све то под окриљем издавачке куће Lampshade Media.

 

Милан Станковић, продуцент, ДЈ и мултинструменталиста, познатији под именом SevdahBaby, се враћа својим диско коренима са песмом која ће обележити плесне подијуме овог лета! У питању је његова прва сарадња са младом вокалном звездом у успону, Ксенијом Кнежевић, алиас „Ксениа“.

 

„Довољно далеко“ је инспирисана текстом феноменалне баладе групе Генерација 5 из давне 1980. године. Уз љубазну дозволу легендарне Марине Туцаковић, SevdahBaby је написао нову музику и аранжман и наравно све то обојио својим препознатљивим електро звуком. У току рада на песми, као Deus ex machina, ушетала је и Ксениа, доносећи песми свежину својим тамним, сензуалним и моћним вокалом.

 

Сингл је доступан на свим дигиталним платформама за слушање музике, почев од 24. априла.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 22 април 2017 21:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015