Logo
Одштампајте ову страницу

Вредне “Фрајле” најављују нови спот и концерт

Оцените овај чланак
(2 гласова)

frjlae344343БЕОГРАД - Новосадска женска атракција “Фрајле“ завршава други спот са свог актуелног албума „Љубав на дар“.


У питању је екранизација песме која већ сада прети да постане највећи хит албума „Ма, дај лутко“. Ова летња композиција је добила и одговарајући видео који ће бити објављен у наредних пар недеља, када ће Тхе Фрајле већ увелико бити на турнеји по Србији коју почињу 22. маја у Кикинди.


Море, сунце, забава и флерт главни су мотиви како песме „Ма, дај лутко“, тако и пратећег видеа. Спот је, као и претходни, режирао Филип Филковић Philtz,  а поред чланица бенда у споту се појављују и млади глумци Семента Рајхард и Марио Радић.


“Фрајле“ ће 22. маја наступити на централном градском тргу у Кикинди у оквиру манифестације Спортске игре младих Србије.

 

Концерт са почетком у 21 час је поклон ове манифестације грађанима Кикинде.


Албум објављен у издању издавачке куће Lampsahade Media можете наћи на киосцима широм земље, а такође га можете преслушати или преузети путем дигиталних сервиса на OВОМ линку.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 19 мај 2017 21:20
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015