Кућа Добрих Вести

Login

„Френки и Џони“ на поклон Звездарцима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ferenkidezoeneБЕОГРАД - Препознајући значај који унапређење културних сарджаја има за све Звездарце, Општина Звездара је иницирала одржавање представе под називом „Френки и Џони“, 2. јуна 2017. године, у Установи културе „Вук Стефановић Караџић“, са почетком у 19.30 часова.

 

Важност унапређења културних садржаја који су доступни свима препознали су и главни глумци представе Слобода Мићаловић и Игор Ђорђевић, као и Установе културе „Вук Стефановић Караџић“, захваљујући којима ће представа бити бесплатна за све становнике Звездаре.

 

Романтична комедија „Френки и Џони ” Теренса Мек Нелија прича је о двоје усамљених средовечних људи: несигурној конобарици Френки и кувару Џонију.

 

Режију потписује Теа Пухарић, а насловне јунаке играју Слобода Мићаловић и Игор Ђорђевић.

 

Улаз је басплатан, а због ограниченог броја места молимо заинтересоване суграђане да се пријаве телефоном на број 011/3405 980.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 24 мај 2017 12:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија