Logo
Одштампајте ову страницу

Интерактивна радионица за родитеље

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ehaltnbloc45454Прва интерактивна радионица намењена родитељима који имају децу са развојним проблемима у организацији Волонтерског сервиса Звездаре одржаће се у уторак 30. маја од 16 часова у просторијама Месне заједнице „Велики Мокри Луг“, ул. Николе Груловића 14. 

 

Радионице води Наташа Андоновски, дипл. дефектолог и волонтерка Сервиса која ће помагати родитељима у континуитету са садржајима који зависе од њихових исказаних потреба, најавила је општина Звездара.


Циљ радионице је психо-социјална подршка родитељима, решавање њихових индивидуалних и породичних проблема, као и социјализација и хуманизација свакодневног живота ових породица.


Улаз је слободан и није потребно посебно пријављивање за учешће на бесплатним радионицама.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 26 мај 2017 13:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015