Logo
Одштампајте ову страницу

Позив за учешће у бесплатном семинару за наставнике

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dfcБЕОГРАД – Бесплатни семинару за наставнике “ЈА МОГУ” , у организацији "Design for Change" одржаће се у Београду 3. и 4. jуна.


По завршеном семинару сви учесници који су били присутни на најмање 80% тренинга добијају сертификат за 16 сати стручног усавршавања унутар институције.


Едукатори који су заинтересовани да прођу обуку за примену “Design for Change” методе у настави да се пријаве за учешће у стручном семинару за наставнике “ЈА МОГУ”.

 

“Design for Change” је метода кроз коју деца и млади имају могућност да своје идеје о томе како да промене свет испробају у пракси, за почетак у свом непосредном окружењу. Захваљујући четири једноставна корака - Осети, Замисли, Уради, Подели - деца и млади могу да боље разумеју проблем који желе да реше, истраже различите решења и спроведу их у дело, и на крају свој успех поделе са свима.


На самој обуци наставници пролазе кроз читав програм подељен у неколико делова:


-Основа методе “Design for Change”– Ко, Шта, Како?
- DFC метода у четири корака –
- Осети,
- Замисли,
- Уради,
- Подели


Како постати део DFC Србија мреже?


Лаб траје два дана и током трајања Лаба обезбеђена су освежења и кафе за учеснике. Организација не покрива ручак као ни трошкове путовања ни боравка у Београду, ако их има. По завршеном Лабу сви учесници који су били присутни на најмање 80 oдсто тренинга добијају сертификат за 16 сати стручног усавршавања унутар институције.


Сви наставници који желе да примене програм у својој школи имају пуну подршки DFC Србије у виду саветодавног рада, као и могућност да на основу својих искустава учествују у стварању приручника за примену DFC методе у нашим школама. Такође, сви учесници/е добијају могућност да завршене пројекте представе на годишњем догађају “Школски изазов”, одакле могу бити изабрани да отпутују на глобалну конференцију “Be the Change”, где имају прилику сретну се са наставницима и децом из читавог света који примењују исти овеј метод, размене искуства и науче нешто ново.


Рок за пријављивање је 31.05.2017.


Попуните пријаву ОВДЕ или пишите директно на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Рок за пријаву је 31. мај. Број места је ограничен.


Број места је ограничен.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 26 мај 2017 13:06
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015