Logo
Одштампајте ову страницу

Објављен филмски конкурс за „Грин фест 2017”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

GRENFESTTTTTTБЕОГРАД - Центар за унапређење животне средине отворио је конкурс за такмичарске филмове који ће бити приказани на 8. Међународном фестивалу зелене културе „Грин фест”, који ће бити одржан од 14. до 17. новембра у Дому омладине.


На конкурс, који је међународног карактера, могу се пријавити филмови о животној средини, екологији, природи, као и иновацијама и технологијама које доприносе смањењу човековог утицаја на планету. У разматрање ће бити узети филмови произведени након 1. јануара 2015. године и чије трајање не прелази 60 минута.

 

Потребна документација за пријаву се може пронаћи на званичној страници фестивала – www.greenfest.rs.


Рок за пријаву на конкурс је 4. септембар, док ће списак филмова који су ушли у селекцију за приказивање бити објављен до 20. октобра. Филмови ће бити награђени у укупно шест категорија: Најбољи српски филм, Најбољи филм о природи, Најбољи анимирани филм, Најбољи кратки филм, Најбољи филм до 1 минута, Најбољи омладински филм (до 30 година).

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015