Logo
Одштампајте ову страницу

Почело Раковичко лето

Оцените овај чланак
(1 Глас)

rakovica565656БЕОГРАД - У Раковици је почела трећа традиционална манифестација „Раковичко лето”, у оквиру које ће током јула и августа бити организовани бесплатни садржаји, пре свега за најмлађе. 

 

Манифестација је почела традиционалном „Трком патријарха Павла”, која је окупила више од 1.200 тркача из земље и иностранства. 

 

На четири локације у општини током јула и августа организован je бесплатан забавни и културни програм. Програм ће се одвијати од 7. јула, сваког петка и суботе током јула и августа, од 18 до 21 час у Парку јапанско-српског пријатељства на Миљаковцу, у дворишту Основне школе „Владимир Роловић” на Петловом брду, на платоу испред Месне заједнице „Авала град” у Реснику и на платоу код Мекдоналдса на Видиковцу.

 

На све четири локације ангажована су удружења акредитована за рад са децом, која су унапред осмислила специјалне програме анимације.


У оквиру Раковичког лета и ове године стартује бесплатна школа тениса, коју су организовали Градска општина Раковица и тениска секција Атлетског клуба „21. мај”. Часове држе тренери овог клуба, а тренинзи ће се одржавати на тениским теренима у Маричкој улици, као и у Основној школи „Иво Андрић”. Бесплaтну школу тениса могу похађати ученици од првог до четвртог разреда раковичких основних школа. Тренинзи се одржавају сваког радног дана.


Лето ће се и ове године завршити последњег викенда у августу великим бесплатним концертом изненађења за суграђане. Концерт ће се, као и претходне две године, одржати на платоу фабрике ИМР.

 

Извор: Кућа добрих вести/Беоинфо


Последњи пут измењено понедељак, 10 јул 2017 13:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015