Кућа Добрих Вести

Login

Лето у врту галерија

Оцените овај чланак
(1 Глас)

manikulturannnnnn7878БЕОГРАД - Културно-туристичка манифестација “Лето у врту галерија”, коју од 2012.године у Новом Саду организују Спомен-збирка Павла Бељанског и Галерија Матице српске, настављена је и ове године.


По речима Др Јасне Јованов, директорке Спомен-збирке Павла Бељанског, “Идеја је да се суграђанима и гостима Новог Сада, Европске престонице културе 2021., током летњих вечери понуди занимљив и разноврстан програм, креиран да постане препознатљива културно-туристичка понуда града, преноси Istnews.com.


Ова манифестација има за циљ и да укаже на динамичан и одговоран однос музеја према публици и непосредном окружењу. Употпуњујемо је и новим садржајима који на неконвенционалан начин промовишу културе различитих земаља. Публику очекују атрактивне теме с намером да се укаже на значај светске културне баштине и њеног очувања, у контексту историјских и културолошких околности”.


Манифестација “Лето у врту галерија“ се одржава сваког четвртка током јула и августа, од 21 до 23 часа, уз путописне приче, музику, плес и дружење.

 

За све Новосађане, и госте Новог Сада, улаз је слободан.


Програм погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија