Logo
Одштампајте ову страницу

„Културно лето на Палилули“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vladadivljannnnnБЕОГРАД - Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић најавио је данас манифестацију „Културно лето на Палилули“, у оквиру које ће грађани бесплатно моћи да погледају позоришне представе, да посете концерте познатих извођача, као и да присуствују вечерима класичне музике.


Манифестација траје од 1. до 31. августа на отвореном, на летњој сцени Центра за културу „Влада Дивљан“, а део програма одржаће се у Ташмајданском парку.


„Издвојили смо средства из буџета за представе и концерте како бисмо нашим суграђанима учинили лепше и садржајније лето у Београду“, рекао је Јовичић и додао да се водило рачуна и о оним грађанима који нису у могућности често да посећују културна дешавања у граду, али да ће током августа то моћи бесплатно на Палилули.


На програму манифестације су представе „Милунка Савић“ , „Госпођа министарка“, затим кабаре Горана Султановића, Ја певам свој блуз“ и низ других представа.


Од концерата издвајамо концерт групе Легенде, Влатка Стефановског, Дејана Цукића, Блаже и кљунова, Галије и Ђорђа Давида и др.
Свечано отварање „Културног лета на Палилули“ је у уторак, 1. августа у 20.30 часова на летњој сцени Центра за културу „Влада Дивљан“ комедијом „Свлачење“ по сценарију и у режији Мирјане Бобић Мојсиловић.


Бесплатне улазнице се могу преузети радним данима од 12 до 20 часова на билетарници Центра за културу „Влада Дивљан“, Митрополита Петра 8.


Све информације грађани могу добити позивом на број 2764-526

 

 palilulalalalala

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 26 јул 2017 12:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015