Logo
Одштампајте ову страницу

Карловачки „Грожђебал“ од 8. до 10. септембра

Оцените овај чланак
(1 Глас)

drozsjsjs33434БЕОГРАД - Најпопуларнија манифестација у Сремским Карловцима, „Карловачка берба грожђа“, ове године биће одржана нешто раније, од 8. до 10. септембра, а разлог је - раније сазревање грожђа.


Ове године ће наша манифестација у част грожђа и вина бити нешто раније у односу на претходне, а разлог је раније сазревање грожђа, каже председник општине Сремски Карловци Ненад Миленковић и додаје да су у разговору с одређеним бројем винара сазнали да су климатски услови ове године, с много више сунца а мање падавина, утицали на то да грожђе пре сазри.


Из тог разлога, поручио је градоначелник, одлучили смо да манифестацију организујемо нешто раније.


По његовим речима, предвиђено је да се из буџета општине издвоји нешто више пара за Грожђебал, што даје наду да би ове године програм и читава организација могли бити степеник квалитетнији у односу на лањски.


До 1. септембра излагачи треба да уплате заузеће јавне површине да би могли учествовати на манифестацији.


Формулар за пријаву могу преузети на званичном сајту карловачке општине sremskikarlovci.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести/dnevnik.rs


Последњи пут измењено понедељак, 07 август 2017 12:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015