Logo
Одштампајте ову страницу

Вождовачке летње вечери: Искористите последњи викенд у августу за забаву

Оцените овај чланак
(1 Глас)

klsosuБЕОГРАД - Овог викенда забавним садржајем  за децу и одрасле у Установи „Вождовачки центар – Шумице“ биће затворени  овогодишњи програми, за који се може рећи да су били садржајни, занимљиви и да су превазишли  очекивања млађе и старије публике.

 

Спремите дланове, чека вас пуно шала, песама, атрактивних гостију и талената које треба открити, најавила је општина Вождовац.


У петак, 25. августа од 19 часова у атријуму наступају глумци Драмског студија „Театрић“ са представом за децу „Тужно паче“, која је реализована у сарадњи са Секретаријатом за културу Града Београда. Лепа прича о толеранцији, другарству и одрастању.  Од 21,00 сат на велико задовољство старије публике Удружење песника „Скадарлијска боемија“ извешће песничко музички програм пренесен из Скадарлије „Скадарлија у Шумицама“.


У суботу, 26. августа од 21 сат једна од најпопуларнијих тинејџерских поп певачица Анђела Тасић представиће своје нове и старе песме, као и најпознатије светске хитове на свом солистичком концерту.


У недељу, 27. августа од 19 часова велико изненађење за сву децу која дођу, „Дечија журка – микрофон је твој“!  Деца која буду желела да се опробају у певању својих хитова, моћи ће да стану на стејџ!  Од 21 сат певају Раде Рајовић и Дејан Радовановић старе, добро знане хитове на концерту „Песма нека тече“, чиме се затварају летње вечери.


Улаз за ове манифестације у организацији Градске општине Вождовац је бесплатан.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 25 август 2017 20:42
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015