Кућа Добрих Вести

Login

Позив за предлоге пројекта у оквиру „Европа за мене“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

evropyamenesererererБЕОГРАД - Европски покрет у Србији расписао је конкурс за подношење предлога пројеката у оквиру пројекта „Европа за мене“.


Циљ позива за подношење пројеката је да прошири утицај пројекта Европа за мене, укључивањем организацаиј цивилног друштва, медија, универзитета и библиотека из целе Србије.


Заинтересоване организације треба да допринесу импмлементацији пројекта кроз организацију  иновативних кампања информисања на регионалном нивоу о Европској унији и утицају и користима од процеса европске интеграције за грађане Србије.


Приоритет ће бити дат предлозима усмереним на садржај процеса приступних преговора са ЕУ које су од посебног локалног или регионалног значаја.


Рок за достављање пријаве је 15. септембра 2017. године, 23:59, искључиво електронским путем на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Инструкције и потребна документација  за конкурс могу се пронаћи ОВДЕ.


Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија