Logo
Одштампајте ову страницу

Самит женског лидерства у Београду

Оцените овај чланак
(4 гласова)

SAMITLIDERSTVAБЕОГРАД -  Самит женског лидерства (Women's Leadership Summit) одржаће се у Београду, 25. и 26. октобра, на тему "Дигитализација и технолошке иновације као шанса за бржи развој друштва и активнију улогу жена".

 

Успешне жене из области бизниса, науке, образовања, политике, медија, уметности и културе, окупиће се у српској престоници, где ће разменити искуства са представницама других индустрија и на тај начин  подстаћи јавни дијалог о снажнијој заступљености жена у јавном и пословном животу у Србији.

 

Међу говорницама и учесницама су многе успешне жене међу којима су и Зорана Михајловић, потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, затим Рина Бар Тал, председница Израелске женске мреже, Соња Лихт, председница Фонда за политичку изузетност, рукометашица Андреа Лекић.

 

Ту су још и Бранка Драшковић, саветница заменика премијера, Аја Јунг, оснивач и директор Београдског фестивала игре, Алона Фишер Кам, амбасадорка Израела, Сања Вранеш, директор Института Михајло Пупин, Јасмина Кнежевић оснивач клинике Белмедик, Ловорка Николић, оснивачица Фармалогиста, Смиљка Јовановић, покрајински секретар за финансије, Габријела Дитетова, директорка хотела Радисон Блу, Јелена Вељић, финансијска директорка компаније Сименс Србија, Рената Матусиновић, извршна директорка у Нестле Адриатик, Весна Дамјанић, новинарка РТС-а, Снежана Лакићевић, НИС, Саветник директора, руководилац пројекта „Енергија знања“, Гордана Даниловић Грковић, в.д. директора Научно-технолошог парка у Београду.

 

 

Затим учеснице су још и Сања Поповић Пантић, председница Удружења пословних жена Србије, Бранислава Гајић Станојевић, сувласница Инфостуда, Иванка Поповић, проректорка за науку, Универзитет у Београду, Душка Јованић, главна и одговорна уредница ELLE, Мирослава Божиновић Бјељац, специјалисткиња неурологије и власница неуролошке клинике у Цириху, Мила Литвењко, оснивач Ауре, Драгана Огњеновић, модни дизајнер, Мирјана Владисављевић, медија директор Infinitiv Creative, Маја Вујасковић Ђуреиновић, менадџер ПР и комуникација, ИКЕА Србија, Ивана Радовановић, оснивач и директор „Могу ја то сама“,  Сташа   Копривица, редитељка, Лејла Даутовић Цалц, директорка маркетинга Стратешког Пословног Подручја, кафа, Атлантик група, Драгана Зељковић, оснивач Студија Домино, Милка Форцан, бизнис консултант, Јелена Галић, председница извршног одбора АИК банке, Маја Лалић, Мискер оснивач и креативна директорка, др Александра Павловић Марковић, професор на катедри интерне медицине и доктор у Клиничком центру Србије, Лена Ковачевић, композитор и тестописац....

 

Као што видите, подужи списак успешних и остварених жена које ће поделити своја искуства и размишљања о унапређењу положаја жена и њихових потенцијала.

 

АФА женска мрежа, пројекат АФА Асоцијације, жели да укључи што већи број жене из различитих области са циљем међусобне сарадње, размене искустава и међусобног подржавања.

 

Мрежа окупљања амбициозне, самосвесне и проактивне жене које су заинтересоване да се непрестано едукују, информишу, развијају своје потенцијале и активно учествују у мењају друштва на боље. Неискоришћени потенцијал жена је огроман и економија и друштво боље напредују када су оне потпуно укључене.

 

АФА женска мрежа верује да заједно можемо да обезбедимо боље услове за све нас и да будемо позитиван покретач друштва и промена на боље.

 

Самит женског лидерства, који ће се одржати у Београду, 25. и 26. октобра, први је пројект АФА Асоцијације, и у њега је кренула јер ће се афирмацији жена, и њиховом утицају у пословној и друштвеној сфери све више пажње придавати у будућности, нарочито у контексту испуњавања услова за чланство у ЕУ.

 

На сајту www.afa.co.rs наћи ћете додатне информације које се односе на одржавање Самита женског лидерства, као и додатне информације о програму АФА Асоцијације.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 15 октобар 2017 19:19
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015