Logo
Одштампајте ову страницу

Београдски дечји бал

Оцените овај чланак
(1 Глас)

BdecjibalБЕОГРАД - Плесни студио Наталија и Ивица организује 28. октобра 2017., у 19 часова, Београдски дечји бал, на коме ће наши најмлађи суграђани бити водитељи, аниматори, плесачи, рецитатори, музичари или једноставно посетиоци који ће заједно са својим родитељима моћи да уживају у овој јединственој плесно- уметничкој манифестацији чији је покровитељ Секретаријат за културу града Београда. 

 

У предивном амбијенту сале Југословенског речног бродарства, у Кнеза Милоша 82, у програму ће наступити најбољи домаћи плесни парови и формације најмлађих категорија, балетска школа "Лујо Давичо", фолклорна група - дечји ансамбл АКУД "Војвода Степа", гимнастичарски клуб „ Ритам“.


Програм ће пратити дечји оркестар, а деца ће говорити и неке од најлепших стихова великана дечје поезије.


Плесни студио Наталија и Ивица ускоро прославља 32-годишњицу рада и своје богато искуство у организацији балова, плесних, спортских и културних манифестација жели да подели са најмлађима и њиховим родитељима и да им понуди мало другачију врсту забаве и дружења, испуњених квалитетним културно-уметничким садржајем.


Надамо се да ћете најавом Београдског дечјег бала допринети промоцији плеса, културе и уметности намењених најмлађима.

 

                            decabla

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 20 октобар 2017 15:44
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015