Logo
Одштампајте ову страницу

Завирите у програм СЕМПЛ конференције

Оцените овај чланак
(1 Глас)

smepltdddddБЕОГРАД - Највећа регионална конференција о медијским трендовима овог новембра у фокус ће ставити развој преломних идеја, будућност оглашавања и агенција, важност употребе језика и креативности, улогу дигиталног и утицајног маркетинга, али и технолошке трансформације.

 

На 19. конференцији медијских трендова СЕМПЛ, која ће се одржати 23. и 24. новембра 2017. у Гранд Хотелу Бернардин у Порторожу, више од хиљаду учесника имаће прилику да чује више од двадесет међународних предавача. Они ће говорити о актуелним трендовима који усмеравају будућност медијско-комуникационе индустрије.

 

Нелинеарни маркетинг за присније односе са потрошачима

 

О новом приступу, нелинеарном маркетингу, којим се служе неки од најсавременијих модних брендова, говориће међународно познати писац, говорник, сарадник у CNN-у и аутор блога 60SecondMarketer.com, Jamie Turner. Одржаће и радионицу о томе како дигиталним маркетингом повећати продају и добит.

 

Креативци или имитатори?

 

Своје знање и искуство представиће још један блогер, тајанствени Француз Joe La Pompe, који на интернету објављује огласе са готово идентичном креативном идејом коју су провеле различите агенције у различитим периодима. Неколико идеја и најновијих сазнања о томе како изнедрити нове идеје и при томе се још више побољшати представиће британски говорник, писац и креативни мислилац Dave Birss.

 

Речима се уздигнути изнад просека

 

 

На креативну и промишљенију употребу језика публику ће покушати да подстакне Susie Dent, британски телевизијски водитељ и лексикограф. Објасниће зашто је више него икад важно да се својим порукама подигнете изнад просека и тако (п)останете примећени код потрошача. Колико је важно бити уочен свестан је и Ben Maher, комерцијални директор фирме JCDecaux из Велике Британије, који ће говорити о дигиталној будућности спољног оглашавања.

 

                                             predavacaco

Технологија – овде и сад

 

Nick Bicanic, режисер и оснивач фирме РВЛВР, један од највећих визионара у подручју мобилне технологије у Силицијској долини, који ствара приче уз помоћ виртуалне и обогаћене стварности, говориће о будућности кључних беззаслонских медија. . Črt Podlogar, дигитални стратег у словенској дигиталној агенцији Ред Орбит, објасниће промену одлука о куповини, прелаз са телевизијског на мобилни заслон.

 

Јаз између технологије и људи покушаће објаснити глобални директори за претраживачки маркетинг у фирми PHD Global Business Sneha Nagesh, а Justin Rezvani, оснивач и директор америчке фирме heAmplify и Марија Мијатовић, стручњак за односе са јавношћу и комуникације из фирме Representиз Србије представиће утицајни маркетинг који је у посљедње време врућа тема и у Словенији. Поверењу и преварама, релевантним метрикама и транспарентности посветиће се Јан Јилек, директор хрватске фирме Dotmetrics и Boris Rogan, директор оглашивачке агенције TBWA Загреб.

 

За успешну будућност

 

О будућности медијских агенција говориће Andreas Schwabe, директор агенције Blackwood Seven који ће објаснити како вештачку интелигенцију успешно имплементирати у стратешко медијско планирање. О томе шта ће се догађати са медијским тржиштем идућих десет година говориће Jon Watts, извршни партнер и суоснивач фирме МТМ из Велике Британије. John Dalton, директор LSPR-a UK i LSPR-a Worldwide из Велике Британије посветиће се управљању и вођењу те разлозима њихове (не)успешности.

 

Радионице: од дигиталног маркетинга до превладавања стереотипова

 

Учеснике СЕМПЛ-а очекује и осам пратећих радионица. О дигиталном маркетингу и технологији која на њега изузетно утиче са правног и процесно-технолошког аспекта говориће Игор Паулетич, оснивач и директор агенције FrodX Slovenija, и Matija Jamnik, суоснивач ЈК Гроуп Словенија. Шта у оглашивачкој индустрији покреће генерацију Y објасниће др Марко Мајер, оснивач и директор агенције Mayer McCann Словенија, а креативни директор Меркатора-С из Србије, Славољуб Станковић, публици ће представити свој поглед на робне марке. Како уз помоћ технологије преобликовати маркетиншку стратегију објасниће водитељ интернетског пословања из хрватске фирме FOREO, Саша Станковић. О томе да ли је будућност телевизије такође програматска, расправљаће оперативни директор iPROM-a Игор Мали и Драгослав Радин, генерални директор Beeniusa, арт директор у словенском АВ студију, а Васја Грабнер посветиће се стереотипима којих се требамо решити у жељи за већом ефикасношћу. Веб-аналитика није нужно компликована, о чему ће говорити екипа тренера DIMAQ, која ће презентовати како постати међународно цертификован стручњак за дигитални маркетинг у IAB Europe и упозорити на кључне изазове и замке за медијску индустрију у подручју законодавства (GDPR).

 

Целокупан програм 19. СЕМПЛ-а можeте пронаћи на интернет страници конференције, а више информација о предавачима на ОВОМ линку.

                                                        

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 30 октобар 2017 10:19
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015